Barça

Xavi: “Empatar avui era fer un pas enrere”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha assegurat que l’equip ha merescut la victòria contra l’Osasuna que acosta el títol de lliga.

La victòria

“Encara no som campions, però hem fet un pas de gegant. Empatar avui era fer un pas enrere important. Hem merescut la victòria. Osasuna s’ha defensat molt bé, però per errors nostres no hem tingut un partit més tranquil. Potser et sents millor guanyant amb l’èpica, però hem merescut guanyar abans. En la primera part no hem estat gaire encertats, però en la segona hem mostrat més espurna i ganes d’anar a guanyar el partit. Si haguéssim marcat abans seria diferent, però amb el 0-0 veus que passen els minuts i has d’accelerar i donar més. Ho hem fet”.

Jordi Alba

“Destaco la implicació, les ganes i el compromís que té. Està sent un exemple per a l’equip i avui marca la diferència. Estic especialment content per ell perquè sé que no és una situació fàcil. Quan ets titular durant els últims 10 o 11 anys i, de cop i volta, no ho ets com abans, costa. Ho està portant amb grandesa i avui marca les diferències perquè està implicat”.

Ansu Fati

“Ha estat bé, però ha faltat el gol. Als entrenaments les materialitza i avui no. No l’he vist amb falta de confiança. Ho ha intentat i ha entrat molt bé al partit, però ha faltat el gol com a tots. No hem estat encertats i hem tingut ocasions molt clares”.

“Ens estem jugant la lliga i avui als mitjans es parla de venda de jugadors. Això no ajuda. Si tu poses en portada que un jugador, que avui ha de jugar, no estarà amb nosaltres la temporada que ve, no suma”.

Costa marcar

“És qüestió d’encert. És l’esport. Hi ha dies en què entra tot i dies en què no estàs. És així. Al final hem tingut el gol del Jordi. Crec que hauríem d’haver sentenciat abans, però el futbol és així”.

El futur de Busquets

“No ho sé, ja ho dirà ell. Jo intentaré convèncer-lo, però entendré qualsevol decisió perquè jo he passat per això. És un futbolista important per al vestidor i dins del camp és crucial, però entenc que pugui estar cansat. Veurem què decideix i esperarem”.

Els tocats

“Estaran tots bé per al derbi. Gavi tenia una molèstia, però no és res. A l’Andreas l’hem canviat per precaució perquè venia de la lesió i Raphinha tenia un cop al genoll. Res important”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)