Barça

Alemany deixarà el club

Adeu. El director de futbol del Barça es desvincularà de l’entitat blaugrana el 30 de juny que ve per iniciar un nou projecte professional

Adeu sorpresa dins la junta directiva del Barça. El director de futbol, Mateu Alemany, deixarà el club blaugrana aquest estiu. Així ho va confirmar l’entitat en un comunicat emès després del partit contra l’Osasuna.

Alemany, que tenia contracte fins al 2024, va traslladar al president del Barça, Joan Laporta, la intenció d’iniciar un nou projecte professional, que seria en la Premier anglesa. Ara bé, malgrat que es desvincularà del club el 30 de juny, gràcies a un acord amistós, Alemany s’ha compromès a tancar totes les operacions del primer equip aquest estiu, encara que n’hi hagi alguna que es faci en l’últim instant del mercat. Laporta ha acceptat la seva marxa pel compromís de conduir el mercat i poder ser consultat quan el club ho requereixi. L’entitat blaugrana informarà aviat del seu successor, que podria ser Antonio Cordón.

COMPROMÍS

Alemany tancarà totes les operacions del primer equip en el mercat d’estiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)