El Barça accelera en la segona part i venç l’Athletic (3-0)

Després de l’empat al camp del Sevilla que trencava una sèrie espectacular de 62 victòries en la lliga, el Barça ha superat l’Athletic Club (3-0), en el seu últim duel de la temporada al Johan Cruyff.

La primera part ha acabat sense gols, tot i que el domini de les blaugrana ha estat absolut. Salma ha tingut la primera ocasió (8’) i també ho han provat Patri Guijarro (28’) , Marta (30’) i Graham Hansen (33’). Salma n’ha tingut una altra poc abans del descans, i a l’altre costat Paños ha posat una bona mà per treure el xut d’Arana i ha tingut un petit ensurt en un rebuig que ha rebotat en una davantera.

Graham Hansen ha vist com una defensa li treia l’1-0, però ha acabat trobant premi en el minut 62. Un cop oberta la llauna, Irene Paredes ha marcat el 2-0 (68’) poc després que l’àrbitra hagi considerat que no havia entrat un xut de Crnogorcevic que ha tret al limit una rival. Giráldez ha fet entrar Alèxia en el minut 74. I ja en el temps afegit, Salma Paralluelo ha aprofitat una indecisió de la portera rival i ha marcat el 3-0.