Barça

Plens poders a Deco i Xavi

Àrea esportiva. Amb l’adeu confirmat de Jordi Cruyff, Deco tindrà llibertat total de moviments i l’intervencionisme de Xavi en matèria de fitxatges, ja alt, creixerà encara més

La marxa ja oficial de Jordi Cruyff hauria d’accelerar ara l’oficialització de l’arribada d’Anderson Luís de Souza, Deco. El portuguès és l’escollit per Joan Laporta per liderar l’àrea esportiva del club un cop finalitzada l’etapa Alemany-Cruyff. Deco es va reunir la setmana passada amb Laporta per establir les primeres bases del nou projecte i també hi ha hagut ja una primera trobada entre Deco i Xavi. La idea inicial del president era que Deco pogués treballar de bracet amb Jordi Cruyff, com havia fet anteriorment Mateu Alemany, però finalment Cruyff ha decidit fer un pas al costat. Això deixa una catifa vermella per a Deco. Sense Jordi Cruyff, ara Laporta es planteja la possibilitat d’atorgar a Deco plens poders, juntament amb Xavi Hernández. L’intervencionisme de Xavi en les reunions de fitxatges ja fa temps que existeix –sense anar més lluny, Andreas Christensen és un fitxatge de Xavi–, però ara encara tindrà un pes més gran. La sintonia entre Xavi i Deco és molt bona, com ho era la relació entre Xavi, Alemany i Cruyff. Tots dos van coincidir al Barça en l’etapa de Rijkaard i conserven una magnífica relació.

En el cas de Deco, en unes declaracions recents de Joan Laporta a TV3, el president va arribar a dir que creu que Deco està capacitat per convertir-se en “el nou Txiki”. Begiristain va ser una peça fonamental en el primer mandat de Laporta abans de fer el salt al City. Txiki va fer una gran feina, com l’ha fet també el tàndem Alemany-Cruyff. Deco tindrà molta pressió perquè les comparacions són odioses i les paraules de Laporta seran una motxilla de pes extra per a un Deco que està altament il·lusionat amb el projecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)