Barça

L’1x1 del Barça-Real Sociedad

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
impotent
No va poder fer res en els gols de la Real davant Merino i Sorloth, que van rematar completament sols. Providencial en dues accions traient un peu salvador a xut de Cho i una mà a rematada de Rico en la segona meitat.
BALDE (90’)
DESAPROFITAT
Xavi el va situar a la banda dreta i allà no té la capacitat de desbordament que té pel costat esquerre. Lluny del punyal que va ser a Cornellà, pràcticament no va incorporar-se a l’atac i no va ser un perill per a la defensa rival.
KOUNDE(45’)
ESPÈS
El francès va tornar a l’eix de la defensa i no va tenir el seu millor dia. Ell va perdre la pilota davant Sorloth en l’acció del 0-1. El noruec el va incomodar i el va fer treballar i Kounde va guanyar algun duel. Substituït en el descans.
CHRISTENSEN (90’)
irregular
El seu intent per ajudar Kounde en el 0-1 va deixar Merino sol. En el 0-2, va perdre de vista Sorloth i quan va intentar reaccionar i ajudar Marcos Alonso ja era massa tard. Tot i això, va tallar més d’una acció perillosa.
JORDI ALBA (90’)
tímid
Pràcticament no va protagonitzar incursions en atac. En el tram final, va enviar alguna bona passada que ni Ferran ni Dembélé van poder aprofitar. Com a Balde, el contraatac del 0-2 el va agafar ocupant posicions ofensives.
BUSQUETS (84’)
controlat
Va estar ben vigilat pels jugadors de la Real Sociedad. En un dia en què el Barça va carburar menys en atac, no va sentir-se tan còmode. Ovacionat en el canvi, va ser el seu penúltim partit a l’Spotify Camp Nou.
KESSIE (63’)
voluntariós
Sense Gavi ni Pedri, l’ivorià va tenir la seva oportunitat des de l’inici al mig del camp. Més feina defensiva que ofensiva, a excepció d’un parell d’arribades a l’àrea amb cert perill en què Zubimendi va negar-li el gol.
DE JONG (90’)
decreixent
El neerlandès va anar de més a menys. Va arrencar com a protagonista en la creació, trencant línies amb les seves clàssiques conduccions i generant en atac. Va perdre la pilota en el 0-2, en què va reclamar falta.
RAPHINHA (63’)
apagat
Va tornar a ser el Raphinha menys brillant, sense poder desbordar i amb alguna pèrdua perillosa. Amb Dembélé en l’onze, el joc es va carregar més pel costat del francès. Va provar un gol olímpic, però Remiro va posar les mans.
LEWANDOWSKI (90’)
persistent
No va tenir un partit fàcil. Sense Pedri ni Gavi, va rebre menys pilotes i va haver de venir a rebre en la creació. Va mantenir un duel intens amb Le Normand que el va desesperar. Al final, va trobar el premi del gol que l’acosta al pitxitxi.
DEMBÉLÉ (87’)
actiu
Va ser la seva primera titularitat després de rebre l’alta mèdica. Molt actiu i amb ganes de córrer per la banda, va estar força fi en el cara a cara, però li va faltar encert davant de la porteria en les nombroses ocasions que va tenir.
ALONSO (45’)
aplicat
Un cop més, va entrar per jugar de central i no de lateral. Poc va poder fer en el 0-2. Va veure una targeta groga.
ferran (27’)
oportú
No li sortien les coses i pràcticament no estava intervenint en atac, però va desbordar bé per fer la centrada del gol.
ansu (27’)
inèdit
Va tocar poc la pilota. Té tres partits per guanyar confiança.
eric (6’)
minuts
El central va entrar en el tram final del partit i va ocupar la posició de pivot.
torre (3’)
TESTIMONIAL
Segurament gaudirà de més minuts en els tres partits que queden de lliga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)