Barça

Xavi: “Entenc la distensió, però fins aquí”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, confia en què l’equip doni una millor imatge en els pròxims partits de lliga després de sumar la segona derrota consecutiva. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La imatge de l’equip

“No tenim un objectiu clar. Ja l’hem complert i fa que la tensió baixi d’alguna manera. És natural i entenc la distensió, però fins aquí. Són dos partits en què no tenim la tensió suficient i hem de donar una millor imatge. No estic enfadat, però odio perdre i portem dos partits seguits perdent. Tot i tenir l’objectiu complert i fent una gran temporada, diumenge tenim l’últim partit al Camp Nou, és el comiat de Busquets i hem de recuperar la millor versió perquè la gent s’ho mereix”.

“Avui hem volgut guanyar. Ho hem intentat i hem tingut ocasions, però hem de millorar. Queden dos partits i volem recuperar la nostra millor versió per nosaltres mateixos i per la gent. Diumenge tenim al·licients per fer-ho”.

El canvi de Ter Stegen

“Volem ser l’equip menys golejat de la història, que el Marc aconsegueixi el Zamora i sigui el porter menys golejat de la història de la competició. És un dels motius del canvi i perquè l’Iñaki s’ho mereix. És un exemple i vull donar-li l’enhorabona pel debut”.

Pablo Torre

“Ja vaig dir que potser és el millor jugador de la plantilla a pilota aturada. Ha fet un bon partit, ho ha intentat, ha estat bé en la posició, associant-se, etc. Ha estat prou correcte dins el nivell col·lectiu en què no hem fet un bon partit”.

La no sanció a Vinicius

“És un tema del comitè de competició i no puc opinar massa. Ja vaig dir què pensava del racisme i els insults. Vaig ser clar. Crec que l’expulsió no té res a veure amb això, però hi ha un comitè i ells decideixen”.

“Si és un precedent perillós? No ho sé. Cal censurar els actes racistes. Un altre tema és el que passa al camp. Va haver-hi una agressió i em sorprèn que retirin la vermella. Una cosa no té a veure amb l’altra”.

Kounde

“Vam tenir una conversa i vam sortir-ne contents. Jo vaig ser clar. Sé que hi ha soroll, però no hi ha cap problema”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)