Barça

El club organitza diversos actes per acomiadar l’Spotify Camp Nou

Diumenge es viurà una jornada festiva a l’Spotify Camp Nou en motiu del Barça-Mallorca (19 h), que significarà el darrer partit com a locals dels blaugrana aquesta temporada. Un duel que servirà per acomiadar Sergio Busquets i Jordi Alba, a més de l’estadi culer, que tancarà per obres i obligarà l’equip i l’afició a traslladar-se a Montjuïc.

Sota el lema “Ple d’història, ple de futur”, el club ha organitzat nombrosos actes de cara a aquesta jornada. A la prèvia, a l’esplanada de l’Spotify Camp Nou s’exposaran els grans trofeus que s’han guanyat en aquest estadi, amb els quals es podrà fotografiar el públic assistent, així com diferents photocalls i un mural on poder deixar missatges de comiat a l’estadi. Abans de l’inici del partit es locutarà els noms de tots els integrants de la plantilla del primer equip que va jugar a l’estadi al 1957 a l’Spotify Camp Nou i es passarà pel marcador la fotografia de cadascun d’aquells jugadors. Posteriorment, es recuperarà l’enregistrament de la veu de l’històric speaker Manel Vich, que donarà la benvinguda a tot el públic assistent.

En el moment de la sortida dels jugadors, tota l’afició els rebrà cantant el Cant del Barça a cappella, sense megafonia. Aquest serà també el moment d’omplir tot l’estadi de color blaugrana, i de mostrar les samarretes i bufandes que ajudin a crear un gran mosaic amb els colors del FC Barcelona. En el moment del descans, el cantant català Lildami oferirà des del terreny de joc el seu tema Supermercat.

L’hora dels comiats

Un cop acabat el partit, tindrà lloc l’adeu de Busquets i Jordi Alba, amb un passadís per part dels seus companys i membres de l’staff. L’acte seguirà amb el visionat de dos vídeos dedicats als dos jugadors, que passaran a dirigir unes paraules al públic i a fer una volta a l’estadi.

El següent bloc de la celebració estarà centrat en un homenatge als 66 anys d’història de l’Spotify Camp Nou, amb la locució del poema de Josep Maria de Sagarra que es va llegir el dia de la inauguració. Posteriorment, apareixeran unes samarretes gegants que representaran cadascuna de les dècades de l’estadi, que seran situades sobre la gespa per representants de diferents col·lectius del club. També es ballarà una sardana al voltant del cercle central.

La part final de l’acte serà protagonitzat per un acte simbòlic en el qual un dels socis de més antiguitat, i membre del Senat del FC Barcelona, oferirà a dos infants un obsequi simbòlic de l’estadi, com a testimoni dels anys passats i garantia del futur. Una emotiva cançó final, anomenada “Fins aviat, Camp Nou”, en un moment en el qual es convidarà també a cantar totes les persones presents, i un castell de focs artificials posaran la cloenda en aquesta celebració de comiat a l’actual Spotify Camp Nou.

A més, el primer equip també lluirà una equipació especial amb el missatge al pit ‘Ple d’història. Ple de futur’, acompanyat dels anys 1957, data d’inauguració de l’actual Estadi, i 2023, així com el dibuix de l’Spotify Camp Nou. La samarreta estarà disponible a les Barça Store en exclusiva en els pròxims dies per tota l’afició culer que vulgui adquirir-la de cara al partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)