Barça

“Busquets i Alba han estat referents per als companys”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, va jugar amb Busquets i Jordi Alba. Ara, tots dos marxen, decisions personals que el terrassenc ha hagut de manejar. “Gestionar amics i persones amb qui he compartit tant és una de les coses més difícils com a entrenador. Haver de prendre decisions que els afecten costa, però soc entrenador del Barça i hi soc per això. El càrrec està per sobre de qualsevol cosa. Prioritzo l’equip i el club”, va dir. El tècnic va reconèixer que Busquets i Alba es trobaran a faltar. “Han estat importants dins del vestidor. Han estat capitans i referents per als companys i han ajudat molt”, va explicar.

Per això, Xavi vol acomiadar-los amb bones sensacions. “No ha estat fàcil trobar motivacions extres després de guanyar el títol, però demà sí. Ha de servir per a fer un gran partit, mostrar la nostra millor imatge i guanyar perquè tinguem un comiat excel·lent i que la gent s’ho passi bé”, va explicar. I és que també es diu adeu a l’actual Spotify Camp Nou, un estadi que és “casa” per al tècnic.“Serà emotiu, però alhora trist perquè acomiadem el que ha estat el nostre estadi durant anys. El meu millor moment? Em quedo amb el comiat que vaig tenir. El més important és l’estima de la gent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)