Barça

El Camp Nou abaixa el teló

Lliga. El campió guanya 3-0 el Mallorca en l’últim partit a l’estadi i Gavi marca l’últim gol al temple

Més de sis dècades després el Camp Nou apaga els llums. El temple ha abaixat el teló. El final d’una era. Queden enrere molts records i moltes vivències, i com a colofó, nit de comiat a dues llegendes. L’última funció contra el Mallorca ha servit per acomiadar Sergio Busquets i Jordi Alba, dues icones que ja no tornaran a trepitjar el futur estadi.

El Camp Nou es jubila. L’últim gol al temple, tal i com el coneixem avui, portarà per sempre la firma històrica de Gavi. Seu ha estat el 3-0 contra el Mallorca (70’). Gavi ha rebut una passada de Dembélé i amb un xut duríssim des de l’interior de l’àrea ha superat Grief. Ell és l’autor de l’últim gol en aquest estadi i Ansu Fati l’autor de l’últim doblet. Ansu ha avançat el Barça abans del minut 1, després d’una jugada col·lectiva esplèndida iniciada per Busquets, amb un toc genial de Lewandowski per habilitar Gavi i la passada de la mort del dorsal 30 l’ha culminat Ansu. El Barça a tornat a marcar en el minut 23, de nou Ansu, després d’una altra aparició de Lewandoski. La passada del polonès l’ha aprofitat Ansu per superar Greif per sota les cames.

La mala notícia de la nit, la lesió greu de Balde. Té un trencament al lligament lateral extern del turmell dret. Estarà entre sis i set setmanes de baixa. A ell i al Barça els esperen en uns mesos a Montjuïc. El Camp Nou tanca per reformes. El Barça tornarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)