Barça

L’1x1 del Barça-Mallorca

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
RÈCORD
Després de dues derrotes i gols encaixats que van portar Xavi a canviar-lo per evitar mals majors, l’alemany va tornar a tenir un partit tranquil i no va haver d’intervenir. Iguala el rècord de Liaño de porteries a zero en la lliga.
BALDE (14’)
LESIONAT
Una duríssima entrada d’Amath va deixar-lo fora de combat. La torçada del seu turmell dret i els seus gestos en abandonar el camp, sense poder recolzar el peu, van ser el presagi del diagnòstic: entre sis i set setmanes de baixa.
KOUNDE (90’)
tranquil
Va reaparèixer després de ser baixa a Valladolid i ho va fer en una setmana en què va haver de deixar clar que no vol marxar del club. Partit plàcid a l’eix de la defensa i feina resolta. Va fregar el gol en una rematada al travesser.
CHRISTENSEN (90’)
seriós
El gol matiner i l’expulsió van encarrilar la tarda al Barça, que no va patir gens en defensa. Del desafortunat gol en pròpia porteria a Valladolid a una actuació seriosa i tranquil·la d’una de les sorpreses agradables de la temporada.
JORDI ALBA (80’)
culer
En el dia del seu comiat a casa, cada bona acció defensiva era aplaudida més que mai per l’afició. Va marxar de l’estadi molt emocionat, entre llàgrimes i una sonora ovació. Marxa el millor lateral esquerre del Barça.
BUSQUETS (85’)
únic
Amb Jordi Alba, el gran protagonista de la tarda. El capità va tornar a regalar una bona actuació sobre la gespa. Un últim concert de l’etern pivot, el jugador insubstituïble durant els darrers 15 anys. Ovació de gala i merescuda.
GAVI (90’)
brillant
Partit molt complet de Gavi. Ell va regalar el primer gol a Ansu Fati i va marcar un autèntic golàs, el tercer, amb petó a l’escut inclòs. Molt participatiu i actiu, a diferència del que havia passat a Valladolid. El Barça té un tresor.
DE JONG (90’)
còmode
El Barça es va divertir i va dominar, i en aquests escenaris De Jong se sent còmode. Gran passada filtrada a Lewandowski en l’acció del 2-0 i més d’una de les seves arrencades trencant línies amb la pilota als peus.
DEMBÉLÉ (84’)
elèctric
Va tornar el Dembélé que no saps per on et sortirà. Per dins, per fora, amagant, pilota a la dreta i pilota a l’esquerra. Provant coses constantment. L’espectacularitat de les accions, però, no va acabar amb el premi del gol.
LEWANDOWSKI (90’)
estrella
El pitxitxi no va marcar, però va oferir un repertori de moviments, assistències i accions espectaculars. Va habilitar Gavi en l’1-0 i va regalar el 2-0 a Ansu. Va enviar una falta a la creueta i va provar una rematada acrobàtica.
ANSU FATI (79’)
alliberat
Faltat de confiança, el 10 va endollar la primera que va tenir i va firmar un doblet. El porter li va negar el ‘hat-trick’. Va debutar a l’estadi enlluernant a tothom i se’n va acomiadar amb gols. El temps dirà si té lloc en aquest Barça.
roberto (73’)
capità
Va entrar per un lesionat Balde. Va complir amb la seva feina i va estar a punt de marcar. Busquets li va cedir el braçalet.
RAPHINHA (11’)
breu
No era suplent des del 26 de febrer. Minuts finals per a un dels jugadors amb els millors números de la temporada.
ALONSO (10’)
lateral
Un dels canvis esperats per un dels protagonistes de la tarda: Jordi Alba.
ferran (6’)
inèdit
Minuts testimonials per a Ferran, que no va tenir temps per a res.
eric (5’)
còmplice
Canvi anecdòtic en el lloc d’un ovacionat i acomiadat Sergio Busquets.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)