Barça

Xavi: “Busi i Alba són els millors que he vist en la seva posició”

Xavi Hernández ha parlat després del partit que el Barça ha guanyat (3-0) al Mallorca i en què s’ha acomiadat el Camp Nou i a Sergio Busquets i Jordi Alba. Les seves declaracions més destacades.

La nit d’avui

“Tinc una sensació de felicitat. Hem complert els objectius. Jugant bé i guanyant. Els comiats del Camp Nou que ha estat molt emotiu i el de Busi i Jordi. Dues llegendes, la meva opinió és que son els millors que he vist en la seva posició. Els desitjo el millor. Els trobarem a faltar. Ha estat un dia rodó pel barcelonisme”.

El comiat de Busquets i Jordi Alba

“Els hi he dit que son uns afortunats. No tothom es pot acomiadar bé del Camp Nou. Ovacionats. Jo també vaig ser afortunat. Ells marxen amb una supercopa i una lliga que no és poc. Content per ells. Son dos grans persones, dos capitans exemplars”.

Adeu al Camp Nou

“Quan em va tocar venir, el club estava en una situació difícil i encara ho està. Ara estem vivint una bona etapa, que encara pot ser millor. Ara està molt millor que estava el club. En un any i mig tornarem, ara marxem a Montjuic i necessitem el suport de la gent”.

Ansu Fati

“Ha fet un gran partit. Amb ganes, intensitat i d’Ansu necessitem el treball també. No canvia res. Veurem si podem fitxar, a veure on estem. Depenem que LaLiga ens digui que podem fer i a partir d’aquí planificarem la temporada”.

Planificació pendent de LaLiga

“El que hem fet és en els diferents escenaris què podem fer. Estem en la mateixa situació que el curs passat, depenem del fair play. És la situació econòmica que ens ha tocat heretar”.

Càntics Leo Messi

“A Messi l’estimem tots els culers. És el millor jugador de la història del futbol. Depen molt del què vulgui fer ell”

Ferran Torres

“No podem avançar res. Em pregunteu per Ferran, Ansu... l’únic definitiu és que marxen Jordi Alba i Sergio Busquets”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)