Barça

Ganes i maduresa, els ingredients per a Eindhoven

‘Media day’. Les jugadores del Barça reconeixen haver après des de la derrota a Torí i es mostren tranquil·les de cara a la final de la Champions

Tres dies i Eindhoven es tenyirà de blaugrana, tal com ho va fer Torí. La final de la Champions entre el Barça i el Wolfsburg ja és aquí, malgrat que l’espera s’ha fet llarga. El conjunt blaugrana va classificar-se per a la final fa més d’un mes. Massa temps? “Normalment no tenim tant temps entre partit i partit. Hem tingut dies lliures que ens han anat bé per estar tranquil·les i relaxar-nos abans de començar un altre cop. No és bo estar dues setmanes al màxim”, va explicar Crnogorcevic en el media day organitzat pel club. Una tranquil·litat contagiada a la resta de companyes. “No hi ha nervis, encara. S’ha de prendre amb calma. Queden dies i entrenaments per agafar bones sensacions i això és important”, va sentenciar Torrejón.

Els nervis encara no floreixen, però de ganes no en falten a les jugadores. “Els dies es fan llargs quan no competeixes, però ho intentem portar amb normalitat i gaudir de la setmana. No queda res. No hem de fer res extraordinari perquè el que estem fent ens està anant bé”, va dir Mariona Caldentey, que va voler recordar com de difícil és jugar quatre finals en cinc anys. “Els equips que n’han quedat fora han guanyat les seves lligues. La Champions és cara.” Cara ha estat per a Clàudia Pina, cedida al Sevilla quan el Barça va proclamar-se campió. “Se m’està resistint. Espero que pugui arribar i que sigui aquest dissabte”, va dir amb un somriure d’il·lusió. Qui s’estrenarà en una final és Keira Walsh. “És una de les raons per les quals vaig venir. Disputar una altra final demostra com el club valora el futbol femení”, va indicar.

De les derrotes del curs passat, l’equip n’ha après. Ho diuen Crnogorcevic, Aitana i Mariona, que veu un equip “més madur” després d’haver viscut un camí fins a la final en què ha hagut de sobreposar-se a diferents escenaris.

El 2021, la Champions es va guanyar sense públic. A Torí, amb 15.000 culers, no va ser possible. A Eindhoven, hi tornaran. “L’esforç que estan fent és gran i els sentim a prop”, va dir Aitana. I Torrejón va llançar un desig: “Tant de bo ens puguem emportar la copa a casa.”

LES SENSACIONS DE CARA A LA FINAL

Sempre intentes aprendre de tots els partits. Som un equip més madur que l’any passat
Mariona Caldentey
jugadora del barça
De totes les finals se’n pot aprendre. El Wolfsburg és un altre equip, però tot depèn de nosaltres
Ana-Maria Crnogorcevic
jugadora del barça
No sé quants culers hi haurà, però un cop més toca agrair a l’afició l’esforç que fa
Aitana Bonmatí
jugadora del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)