Barça

El museu temporal, a punt

Espai Barça. A partir d’avui, els aficionats culers poden visitar el Barça Immersive Tour, l’espai provisional que exhibirà els trofeus del club mentre durin les obres del nou estadi

Al desembre Barcelona es va quedar sense cap pista de gel i és que l’única que quedava ha estat substituïda pel Barça Immersive Tour, que obre avui les portes. Es tracta del museu temporal del FC Barcelona, que disposa d’un espai de 2.400 m², la major sala immersiva d’Europa, i que funcionarà fins que s’acabin les obres del nou Espai Barça. La galeria blaugrana és la més visitada de tot Catalunya, amb prop de dos milions de visitants anuals, i l’entitat no vol perdre cap font d’ingressos en moments tan delicats com l’actual. De fet, el club aprofita aquesta mostra provisional per provar tecnologies d’última generació amb realitat virtual i hologrames de cara al futur museu. “És un recorregut ple de sentiments amb moltes sorpreses i moments màgics i històrics de llegendes del nostre club. El futur és emocionant i esperem que l’espai quedi petit”, va dir ahir Joan Laporta en l’acte d’inauguració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)