Eurolliga

Spanoulis, sí; Teodosic, no

Eurolliga. El grec, que 7:21 abans del final no havia fet cap cistella en joc, fa més gran la seva llegenda liderant una remuntada increïble, i el serbi del CSKA es juga un triple amb 77-79 i 8 segons per al final i falla

La història es repeteix. L'Olympiacòs, que durant el partit semblava un equip tocat, va ressorgir per fer una altra remuntada increïble i convertir-se encara més en la bèstia negra del CSKA. I també es va repetir una altra història: Spanoulis (34 anys) és el millor, i Teodosic és molt bo, però a l'hora de decidir no sempre respon. Més aviat al contrari. Ahir es va jugar el triple de la victòria amb 77-79 quan faltaven vuit segons, però va errar. Per bé o per mal, el serbi és així. Qui no falla mai és Spanoulis. I això que el mite del bàsquet europeu semblava que no tenia el dia en el moment de sortir a la pista quan faltaven 7:21 per al final i amb 65-62 en el marcador, ja que havia registrat fins llavors una sèrie de 0/1 de dos i 0/4 en triples. Va ser llavors quan va decidir fer més gran la seva llegenda per fer un autèntic recital anotant, assistint i, en definitiva, convertint-se en l'amo i senyor del partit. D'aquí fins al final, els grecs ja no van perdonar.

I el partit semblava que el tenia sota control el CSKA des del salt inicial, quan va ser capaç de deixar 4:32 minuts sense anotar l'Olympiacòs i va fer un parcial d'11-0 (18-9). Els grecs llançaven més de tres que de dos, però sense encert. La diferència va anar creixent fins a un màxim avantatge rus de 12 punts (37-25). En el descans tot estava obert (40-33) amb un gran Teodosic (15 punts).

La sortida del vestidor va servir perquè els grecs augmentessin la intensitat defensiva i l'encert, sobretot de Papanikolau en el triple (4/5 fins llavors) per anivellar el matx (46-43). El CSKA va fer una nova estirada (57-46), però no va rematar el seu rival. I a l'Olympiacòs, i això ja no és sorpresa, mai el pots donar per mort. Els de Sfairopoulos van mantenir el guió i a la festa va aparèixer el convidat més esperat, Spanoulis, per revolucionar-ho tot.

La meva feina és aquesta, mantenir la calma i agafar la responsabilitat en els moments que l'equip ho necessita
Vassilis Spanoulis

LA BÈSTIA NEGRA

L'Olympiacòs, que perdia 37-25, va enfonsar el CSKA com en altres ocasions
Seriosament em pregunteu si teníem un pla per frenar Spanoulis? Feu broma? És un jugador habituat a decidir
Dimitris Itoudis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)