Eurolliga

Tomic pot reaparèixer el dia del retorn de Pascual

Eurolliga. El croat ha superat els problemes als isquiotibials i l’extècnic del Barça no ha guanyat al Palau però va guanyar al Pireu fa cinc dies

El Panathinaikòs no ha tingut un inici de temporada relaxat. El seu debut en la lliga grega era a la pista del seu màxim rival, l’Olympiacòs, i el va guanyar (68-71). Xavi Pascual té el repte de vèncer al Palau, cosa que encara no ha fet. El curs passat no va tenir possibilitats (72-57), però havia agafat l’equip feia pocs dies. El Panathinaikòs manté set jugadors del curs passat (Calathes, Singleton, Rivers, Pappas, Gist, Bochoridis i Gabriel) i no continuen Bourousis (Guansha xinès), Mike James ( Suns NBA), Feldeine (Estrella Roja), Fotsis (retirat, juga a l’Ilysiakos de la lliga amateur grega) o Nichols (Cedevita croat). Xavi Pascual ha incorporat l’ex-MoraBanc Antetokounmpo i també ha fitxat un jugador que va estar a l’òrbita del Barça a l’estiu: Matt Lojeski.

Pascual, amic de Sito

El duel d’avui enfrontarà dos col·legues a la banqueta que tenen una gran relació de quan entrenaven a EBA. Pascual té clar que a Sito li anirà bé: “El Barça té un superequip, l’any passat era bo però aquest és un punt millor.” El tècnic de Gavà hi afegeix: “A l’estiu vaig parlar amb el Sito i està preparat per a aquest repte.” Pascual, molt catalanista, també va voler fer un apunt en declaracions a Basket al dia sobre el que està passant al país: “És inadmissible el que va passar, no té pinta que s’arribi a una entesa.” Per al Barça ja té l’alta Tomic, que ja ha superat els problemes als isquiotibials.

La 1a jornada

Anadolu Efes - Real Madrid

74 - 88

CSKA - Olimpia Milà

93 - 84

Brose Bamberg - Maccabi

71 - 88

Olympiacòs - Baskonia

75 - 64

Unicaja - Fenerbahçe

68 - 67

Khimki - València

19 h

Zalgiris - E. Roja

19 h

Barça - Panathinaikòs

21 h

El Barça té un superequip, l’any passat era bo però aquest és un punt millor; Sito ho farà molt bé segur
Xavi Pascual
Volem que la nostra gent vegi alguna cosa important a l’equip; el Palau Blaugrana ha de ser un fortí
Sito Alonso
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)