FCBQ

La nova campanya ‘Bàsquet net’, adreçada a la graderia

Bàsquet. La delegació territorial de la FCBQ promou un protocol per conscienciar els pares abans de cada partit amb una pancarta

Conscienciar sobre els valors de l’esport, també els pares. Aquest és el missatge de la campanya d’enguany Bàsquet net, que engega la delegació territorial de la federació catalana. Una iniciativa, presentada ahir a la seu de la delegació, que va començar fa dotze anys “per ajudar en la conscienciació”. “Les baralles a la pista són puntuals. Les conductes no desitjades les tenim a la graderia”, va recordar Xavier Santaló, president de la territorial, que va explicar el protocol de funcionament de la nova campanya. Abans del partit, els dos equips mostraran una pancarta amb el lema Bàsquet net al mig de la pista, cap a la graderia. La delegació distribuirà després les fotos per les xarxes. “Cada any acollim un centenar de famílies noves, i han d’entendre els valors de respecte al joc”, va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)