Eurolliga

Derrota del Barça Lassa a Istanbul (72-68)

Eurolliga. Va arribar a situar-se per davant en l'últim minut després d'arribar a perdre de 16 (48-32, 24'), però no va saber definir

Derrota de les que fan mal del Barça Lassa ahir a l'Abdi Ipekçi (72-68). I és que, després d'anar sempre a remolc de l'Anadolu Efes i, en alguna fase, essent bandejat (48-32, 24'), els de Bartzokas es van aixecar i, a còpia de serrar les dents en defensa i d'encert des del triple, va anar mossegant el terreny a l'equip turc. Fins que un triple de Rice a 46 segons del final li va fer entrar la suor freda (66-68).

Però, en l'acció posterior el propi Rice va cometre una falta de passerell a Dunston, que va empatar i va disposar d'un tir lliure addicional. Va errar-lo però l'acció va acabar en cistella, després que Tomic toqués la pilota en l'intent d'escombrar-la. Rice també va assumir la responsabilitat en l'acció final, però no va tenir l'encert des del triple d'abans i el rebot se'l va endur Derrick Brown, que va segellar el triomf amb dos tirs lliures.

El Barça Lassa continua fora del play-off i ara amb el balanç negatiu (5-6). La propera jornada els blaugrana visiten la pista del líder, el CSKA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)