ACB

bàsquet

copa del rei

Copa d'alta volada

El Barça Lassa se les haurà amb l'Unicaja i el MoraBanc Andorra amb el Madrid en els quarts de final

El partit dels blaugrana tancarà la jornada de divendres (21.30 h)

L'edició dela copa que es disputarà a Vitòria entre el 16 i el 19 de febrer va quedar del tot definida ahir després del sorteig que es va fer a la capital alabesa.

Així, el FC Barcelona Lassa va quedar emparellat amb l'Unicaja, mentre que l'altre representant de la federació catalana, el MoraBanc Andorra, se les haurà amb el vigent campió, el Real Madrid.

En tots dos casos seran els partits que tancaran la jornada de quarts: la del dijous (21.30 h) els andorrans i la del divendres (21.30 h) els blaugrana –tots els partits de la copa seran retransmesos al #0 de Movistar (Dial 7), únic canal de difusió–. En cas de vèncer, el Barça s'enfrontaria en la semifinal al guanyador de l'eliminatòria entre el València de Pedro Martínez i l'Herbalife Gran Canària, mentre que el vencedor del Madrid-MoraBanc s'enfrontaria contra qui guanyi de l'Iberostar-Baskonia.

Derrotes en la pròrroga

En el precedent d'enguany entre el Barça i l'Unicaja, el conjunt dirigit per Joan Plaza va imposar-se al de Georgios Bartzokas per 95-89 en la pròrroga. Va ser el 27 de novembre passat, en un enfrontament que el Barça tenia guanyat (75-78) però que no va saber tancar i que els àrbitres, en una errada, van definir assenyalant falta a una dècima del final en una acció entre Rice i Fogg que van considerar de tir. El base local, que va acabar amb 29 punts i 20/23 tirs lliures, va igualar el resultat i els malaguenys van tirar pel dret en el temps afegit.

Fa tot just nou dies, a Madrid, el MoraBanc també va caure després de jugar una pròrroga contra el conjunt de Pablo Laso, en el seu cas per 96-92. Per als de Joan Peñarroya, a qui va sortir brodat en el segon període (7-23), Shermadini va signar l'acta amb 21 punts, 15 rebots i 9 faltes rebudes (41 de valoració), mentre que Jelinek va anotar 22 punts.

Quant als altres dos enfrontaments, cal destacar el València-Herbalife, que també es van enfrontar en els quarts de fa un any. Aleshores, els canaris van sorprendre en el seu camí per jugar la final.

Serà complicat però molt atractiu. Anirem a competir i a fer la nostra feina, amb tota l'ambició
Joan Peñarroya
ENTRENADOR DEL MORABANC
En el dia d'avui no ens trobem en un bon moment, però fins a la copa hem de ser capaços de créixer
Rodrigo de la Fuente
MÀNAGER GENERAL DEL BARÇA

De la Fuente: “El Dorsey es va equivocar”

Responent als periodistes, Rodrigo de la Fuente va explicar quina és la situació del pivot Joey Dorsey. “El Joey es va equivocar. Té un expedient disciplinari obert que està en mans dels serveis jurídics i fins que ells no ho hagin resolt no farem cap comentari.” Quant a si es farà alguna incorporació més després del fitxatge de Faverani, deia: “De moment no pensem a incorporar ningú més. Ja ho veurem més endavant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)