FEB

L'Spar Citylift Girona aclapara l'Al-Qázeres (75-56)

Lliga femenina. L'equip gironí ha fet la feina en 26 minuts (58-25) i després ha pensat en l'Eurocopa

L'Spar Citylift Girona ha derrotat sense contemplacions l'Al-Qázeres (75-56) i manté la pressió al Perfumerías Avenida, que suma una victòria més. Les Gironines han dominat des de l'inici (9-0) i a la mitja part tenien el partit sentenciat (41-18). La diferència ha arribat als 33 punts (58-25) i a partir d'aquí l'equip gironí ha començat a pensar en la tornada de l'eliminatòria de 16 de l'Eurocopa, dimecres contra el TSV 1880 Wasserburg.

Ha debutat la nova incorporació de l'equip gironí, Mima Coulibaly (5 punts, 9 rebots i tota l'energia que cal) i també ha reaparegut Kristina Alminaite, després de cinc setmanes absent per lesió. Però les estrelles han estat Leo Rodríguez (22 punts i 31 de valoració, MVP de la jornada) i Artemis Spanou (20).

El Cadí la Seu va perdre dissabte contra el Mann Filter (53-56) amb 14 punts de Tània Pérez i 12 de Tirera i Bahí (8 rebots).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)