Eurocopa

L'Spar Citylift obté el dret a somiar (71-63)

Eurocopa. Ha guanyat l'AGÜ turc en un partit grandiós i es jugarà el bitllet a quarts en la tornada a Kayseri

L'Spar Citylift Girona es jugarà l'accés a quarts de final de l'Eurocopa en el partit de tornada a Kayseri. Aquesta nit l'equip gironí ha superat el potentíssim AGÜ per 71-63 en una gran nit de bàsquet i ha demostrat que arriba a la cita de la copa pletòric.

Amb Ibekwe i Peters (14 punts entre totes dues) i impedint que Wauters fes mal a prop, l'Uni ha dominat el primer quart, rematat amb un triple de Leo Rodríguez (21-12). Sense Alminaite Wauters ha produït als dos costats (22-22) però l'Uni s'ha refet i, tot i la tercera falgta d'Ibekwe, ha anat a ,a mitja part amb nou punts de renda (39-30) després d'haver-ne tingut onze (37-26).

Després de set minuts espectaculars en el tercer quart (54-42), amb Ibekwe excel·lint i Alminaite reivindicant-se a davant d'Ann Wauters, l'AGÜ s'ha posat a defensar i ha enfangat tant el partit que l'ha deixat gairebé en taules (59-56).

En el tram final Alminaite, Ibekwe, Jordana, Peters i Spanou han aguantat el xàfec posant-hi tot el cor i el seny i un triple d'Ibekwe (71-63) ha encès Fontajau i permet somiar en una gesta a Turquia. Ibekwe ha acabat amb 21 punts però Alminaite (15 i 11 rebots) ha fet el partit de la seva vida amb una jugadora mítica, Ann Wauters, a davant.