Eurolliga

bàsquet

Eurolliga

Cap triomf fora de casa

Eurolliga. El Galatasaray, l'únic equip que no ha guanyat a domicili (0-9), és cuer i el Barça, sense Doellman, viu una situació de màxima urgència

El Barça Lassa necessita a qualsevol preu, sigui com sigui, sumar una victòria. No només per continuar viu a Europa –és a només dues victòries de la vuitena posició– sinó sobretot per sortir d'aquesta permanent situació de crisi en què està immers. Les lesions són les que són i l'únic que és segur és que hi ha plantilla suficient i qualitat suficient per guanyar el Galatasaray. L'equip turc arriba a l'enfrontament com a únic equip de tota l'Eurolliga que no ha guanyat cap partit fora de casa. Té una sèrie de zero triomfs en nou partits. Els d'Ataman són cuers. Els turcs arriben al partit també havent tingut canvis: ja sense Deon Thompson ni Justin Dentmon i amb la baixa per lesió de Preldzic. La columna vertebral de l'equip són bàsicament tres homes que acumulen més minuts: Guler (30,12), Micvoc (29,32) i Schilb (26,13). La resta són bons jugadors, però cap estrella. Com a curiositat, cal subratllar que Austin Daye és fill del mític exjugador Darren Daye, que havia jugat a Scavolini del 1988 al 1992 i va jugar la final de la copa Korac contra la Penya.

El Galatasaray és cinquè classificat en la lliga turca, empatat amb el Darussafaka (11-6), molt lluny –això sí– dels líders Fenerbahçe i Efes, que tenen un balanç de 15-2.

LES FRASES

Sento el suport del president Bartomeu. El club sap millor que ningú quina és la situació dins de l'equip, encara que sé que soc l'objectiu
Espero un partit difícil i és per això que esperem que el Palau ens ajudi després de perdre contra el Bilbao
Georgios Bartzokas
Estem molt units, tothom vol ajudar i sabem que és una final. No estem en la posició de mirar el calendari
Aleksandar Vezenkov
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)