Eurolliga

Bàsquet

Eurolliga

Confiança intacta en Bartzokas

Eurolliga. Rodrigo de la Fuente admet que la situació actual de l'equip és “responsabilitat de tots”

Com fa dues setmanes, després del desastre davant el Baskonia, Rodrigo de la Fuente va donar la cara. Des de llavors, la situació encara s'ha tornat més delicada, ja que el Barça Lassa ara sí que sembla haver perdut el tren cap al play-off. “Tenim una manca de confiança molt gran, que es va engrandint cada cop més. El que hem de fer és treballar junts per revertir la situació”, va dir el mànager general de la secció, sense especificar més enllà d'apel·lar a la recuperació dels lesionats: “Hem de tenir salut i tornar a treballar tots junts.”

Tot i el cop d'ahir i la imminència de la copa, De la Fuente creu que hi ha temps per redreçar la temporada, tot i el pessimisme de l'afició, que va tornar a xiular fortament l'equip i la directiva al final del partit: “De moment, el que hem de fer és pensar en el proper partit, d'aquí a 36 hores contra el Manresa, i agafar confiança amb vista a la setmana que ve.” En aquest sentit, va ratificar la confiança total en Bartzokas i, com apuntava el capità Juan Carlos Navarro, en els vestidors, va admetre que la responsabilitat de la situació actual és compartida: “Evidentment, és claríssim que tots tenim la nostra part de responsabilitat en el que està passat. L'actitud d'avui [ahir] ha estat la correcta.” L'executiu va passar de puntetes quan se li va preguntar per la multa a la plantilla per baix rendiment: “No hi hem de donar tanta importància. Hi ha multes a tot arreu i és un tema de règim intern, una decisió que hem pres.”

0/15
triples
van acumular entre els dos equips en el primer quart. Els blaugrana van firmar un 0/7 i els turcs, un 0/8.
12
rebots
de Perperoglou, cinc d'ells en el primer quart. El seu sostre fins ahir eren vuit amb l'Olympiacòs (2013).
1-6
balanç
del Barça Lassa en l'Eurolliga en aquest 2017. No hi ha cap equip que n'hagi guanyat menys.

Munford, transparent

L'estrena de l'últim reforç blaugrana va distar molt de ser l'ideal. Tens i excessivament esverat, el base nord-americà no va poder oferir els relleus de qualitat que Rice necessitava per agafar oxigen. Va entrar en joc a 48 segons del final del primer quart amb 15-8 i, quan va anar a descansar 5:58 després, el Galatasaray havia empatat (18-18). I el mateix li passaria a la segona part: va entrar amb 45-37 i va sortir-ne amb 50-50 a 9:10 del final. En total, -15 amb ell en pista i -3 de valoració en 9:07.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)