Eurocopa

Bàsquet femení

Eurocopa

L'Spar Citylift Girona és escombrat sense contemplacions (85-54)

Eurocopa. Tres dies després d'haver perdut la copa, l'equip gironí ha posat fi al seu camí per Europa atropellat per l'AGÜ turc i sense poder fer valer el +8 de l'anada

L'Spar Citylift Girona ha posat punt i final a la seva participació en l'Eurocopa amb una derrota molt contundent a la pista del Bellona AGÜ turc, que ha estat molt superior des del salt inicial i s'ha imposat per 85-54. És la primera i única derrota de l'equip gironí en competició europea aquesta temporada (9-1) però ha estat definitiva. L'eliminació arriba 72 hores després que l'equip català perdés la final de la copa contra el Perfumerías Avenida.

L'Uni ha perdut tot l'avantatge de l'anada (+8) des de l'inici (8-0) però ha tornat al partit (14-11 al final del primer quart) i a la mitja part encara no tenia l'eliminatòria perduda (38-24). Però el tercer quart ha estat demolidor (36-17) i el partit ha encarat els deu últims minuts amb tot decidit (74-41). Chelsea Gray (23 punts i 7 assistències) i la veterana Ann Wauters (15 punts i 11 rebots) han estat els referents de l'equip turc. Per l'Uni, nefast en el triple (2/24) i amb Ibekwe superada (2/13 en tirs de camp), Alminaite (12 punts i 8 rebots) ha estat la més consistent tot i haver de defensar Wauters.