NBA

Tres dies de pur espectacle NBA

Bàsquet. NBA. S'obre el cap de setmana de les estrelles (03 h) amb el duel entre els millors debutants nord-americans i els de la resta del món

El cap de setmana de les estrelles, l'All-Star, arrenca la matinada vinent (03h, #0) amb el duel entre jugadors de primer i segon any nord-americans contra els jugadors de la resta del món. En aquest duel –és el tercer any que es fa amb aquest format– hi haurà l'exblaugrana Àlex Abrines. El mallorquí ha entrat a última hora substituint la gran estrella Joel Embiid, que s'ha lesionat. També ha entrat Willy Hernangómez com a premi pel bon curs als Knicks.

Jornada intensa

Fins a 14 partits es van disputar a l'NBA abans de l'aturada. Entre els més destacats hi ha el triomf dels Warriors contra els Kings (109-86) amb Thompson d'estrella (35 punts), la victòria dels TWolves de Ricky (6 punts i 5 rebots), que van superar els Nuggets amb 40 punts de Wiggins, mentre que Westbrook va tornar a fer una exhibició en forma de triple doble: 38 punts, 14 rebots i 12 assistències (116-105 als Knicks). Els Cavs de LeBron (31) tampoc van fallar contra els Pacers, i els Magic, ja sense Ibaka, van rebre un correctiu dels Spurs (79-107). Finalment, els Rockets de Harden (38) van perdre contra els Heat (109-117).

Protagonistes

USA

Devin Booker

(Suns)

Malcom Brogdon

(Bucks)

Marquese Chriss

(Suns)

Brandon Ingram

(Lakers)

Frank Kaminsky

(Hornets)

Jahlil Okafor

(Sixers)

D'Angelo Russell

(Lakers)

Jonathon Simmons

(Spurs)

Anthony Towns

(TWolves)

Myles Turner

(Pacers)

Resta del món

Àlex Abrines

(Thunder)

Dante Exum

(Jazz)

Buddy Hield

(Pelicans)

Willy Hernangómez

(Knicks)

Trey Lyles

(Jazz)

Emmanuel Mudiay

(Nuggets)

Jamal Murray

(Nuggets)

Kristaps Porzingis

(Knicks)

Domantas Sabonis

(Tunder)

Dario Saric

(Sixers)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)