ACB

Quart títol consecutiu per al Madrid

La copa. El València ha plantat cara fins l'últim moment però el talent dels blancs des del perímetre els ha donat la victòria (97-95)

El Madrid ha aconseguit el quart títol de copa consecutiu en imposar-se aquest vespre al València (97-95) en una final grandiosa que l'equip taronja ha competit fins a l'extenuació, fins l'últim sospir.

El Madrid ha manat en els 15 primers minuts (43-33) sobretot gràcies al seu perímetre, però a la mitja part el València s'havia refet (47-45). Sense avançar-se mai (hi ha hagut un 68-68 al final del tercer quart) l'equip que dirigeixen els catalans Pedro Martínez i Jaume Ponsarnau ha patit per anotar cada bàsquet, sobretot en l'últim quart.

Amb 87-85, dos triples i una recuperació de Llull han deixat el partit molt de cares per al Madrid (95-87) a 1:36 del final tot i que els taronja han recuperat la pilota a un segon del final (97-95) però no han pogut anotar. L'esforç del València (Dubjlevic, 28 punts) ha estat en va i Llull (22), Randolph (20), Ayón (18) i Carroll (14) han estat els més productius del Madrid, que ha acabat amb 13/30 triples.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)