FEB

Remuntada i un altre al sac

Bàsquet. EBA. Els saltencs, que perdien de 16 en el segon quart, sumen el novè triomf en els darrers deu partits i el setè consecutiu

SALT 60 ARENYS 53

SALT:Bartrolí (7), Montalat (8), Burguet (3), Torrent (19), Agustí (5) –cinc inicial–; Geli, Nadal, Busquets, Fexas (3), Bover (10) i Pascua (5). 13/28 de dos, 7/30 triples (3 Torrent, 2 Bover, 1 Agustí) i 13/22 lliures. 45 rebots (11 Bartrolí), 9 assist. (4 Bartrolí) i 60 val. (23 Bartrolí).ARENYS:Zniteka (7), Salvans (7), Garcia (6), Ruzafa (3) i Turnquest (6) –cinc inicial–; Grau, Larsson (15), Tomàs (6), Toure (3). 14/27 de dos, 6/23 triples (2 Larsson i Tomàs, 1 Zniteka i Ruzafa) i 7/15 lliures. 21 rebots (4 Ruzafa), 5 assistències (3 Ruzafa) i 31 val. (13 Larsson).PARCIALS:18-20, 11-18 (29-38), 19-4 (48-42) i 12-11 (60-53).

Ja en són nou. I fa més de tres mesos que no perden a casa. Ahir tampoc van fallar i van allargar la ratxa guanyadora, això sí, amb el major patiment en aquesta meravellosa dinàmica, que posa el Salt a un triomf de la zona de lluita d'ascens. Al·lucinant.

La mala sortida, amb un 3-13 advers i 0/6 en triples, va posar en avís Bartrolí i Pascua, els encarregats d'endollar els saltencs al primer quart i equilibrar el marcador (18-20). De manera idèntica va engegar el segon acte, amb un 0-14 (18-34) que tornava a desorientar els locals, amb prou problemes en el tir (1/14 des de 6,75 i 3/10 en lliures). Els de Verdés van estar set minuts sense anotar, tot i dominar el rebot –24 captures més–. Torrent va arribar al rescat per maquillar el resultat al descans (29-38). Un triple de l'escorta posava el 36-38 a la represa i obria un nou partit. El canell de Bover va aparèixer i la reacció es va confirmar al final del tercer quart (48-42). En el darrer, amb 55-51 i menys de tres minuts per al final, la defensa, l'ofici i la grada van amarrar la setena victòria seguida. Més festa.