NBA

Debut amarg per a DeMarcus Cousins

NBA. La nova estrella dels Pelicans s'ha estrenat amb una dura derrota davant els Rockets liderats per un altre debutant, Jou Williams

Unes hores després del tancament del mercat, totes les mirades s'han centrat en el partit entre els Pelicans (23-35) i els Rockets (41-18), on ha tingut lloc la primera aparició de DeMarcus Cousins amb el seu nou equip. Un debut que en l'aspecte individual ha sigut molt positiu (27 punts, 14 rebots, 5 assistències), però que en l'aspecte col·lectiu s'ha traduït en una dura derrota (99-129) davant els Rockets, liderats per un altre debutant, Jou Williams (27 punts, 2 rebots, 2 assistències).

Malgrat tot, la dupla DeMarcus Cousins i Anthony Davis, cridada a ser la millor parella de pivots de l'NBA, ha demostrat tenir un gran potencial, però la falta d'artilleria exterior i la poca precisió amb la pilota (20 pèrdues) ha condemnat als Pelicans, que poques opcions han tingut davant els Rocketsdirectes i letals a llarga distància (20 triples).

.

La jornada

Pelicans- Rockets

99 - 129

Kings-Nuggets

116 - 100

Pistons- Hornets

114 - 108

Cavaliers - Knicks

119 - 104

Warriors- Clippers

123 - 113

Magic- Blazers

103 - 112

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)