Eurocopa

L'última recta

Eurocopa. Arrenca el ‘play-off' pel títol amb el València-Khimki com a gran enfrontament de quarts de final

Superades la primera fase i el Top 16, la recta final de l'Eurocopa arrenca avui amb el primer partit de les eliminatòries de quarts de final, igual com la semifinal i la final, al millor de tres partits. Amb tres representants de la Lliga Endesa, tres equips russos, un alemany i un israelià, la sèrie que enfronta el València amb el Khimki destaca per sobre la resta.

La pugna entre l'equip de Pedro Martínez i el de Dusko Ivanovic alça el teló aquest vespre a la Fonteta (20.45 h), en la primera entrega d'un play-off amb les cartes marcades d'entrada. D'una banda els taronja, que enllacen dotze victòries, intentaran imposar el seu ritme de joc defensiu, una intensitat a la rereguarda que li ha permès ser l'equip que menys punts encaixa (71,4) i el que deixa els rivals amb el segon percentatge més baix en tirs de camp (45%). De l'altra, el conjunt rus és el tercer que més punts anota (88,1) i juga al ritme ofensiu que marca Aleksei Sved, màxim anotador de la competició amb 22,2 punts. El València té la baixa de Diot (edema al peu esquerre).

El segon equip que menys punts encaixa (72,3) és el que deixa el rival en pitjor percentatge d'encert (43%) i és l'obstacle de l'Unicaja de Joan Plaza. Es tracta del Bayern de Sasa Djordjevic, que, com els andalusos, ha descansat el cap de setmana. S'enfronten a Munic a partir de les vuit del vespre. Tres quarts d'hora abans jugaran el Hapoel i l'Herbalife, mentre que a les sis de la tarda obriran joc el Lokomotiv i el Zenit.

El segon partit de les quatre sèries es juga aquest divendres.

12
triomfs
enllaça el València. L'única derrota taronja en la competició va ser en la segona jornada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)