FCBQ

Massa líder al Lluís Bachs

Copa Cat. fem. (ascens). El GEiEG aspira al triomf fins al darrer minut, però l'ofici del Barça i un triple clau d'Anna Boleda decideixen

GEIEG GVC 54 BARÇA CBS 59

GEiEG GVC GAESCO:Comella (8), Jòdar (9), González, Serra (2) i Ivorra (2) –cinc inicial–; Gallegos, Bou (4), Moreno (12), Mayoral (7), Oma (10). 5 triples: 3 Jòdar, 1 Oma, 1 Mayoral. 5/9 en tirs lliures. 19 faltes.BARÇA CBS:Fernández (2), Pablos (19), Lázaro (5), Boleda (11) i Dixon (10) –cinc inicial–; Curto , Aguilar, Cabanillas (4), Solé (8). 3 triples: 2 Dixon i 1 Boleda. 10/12 en tirs lliures. 13 faltes.PARCIALS:19-15, 11-17, 14-8 i 10-19.COMENTARI:Ho va intentar de valent ahir el GEiEG contra un líder gairebé invicte durant tota aquesta temporada –només han perdut un partit–, i amb el reforç d'Oma, de l'Spar Citylift Uni Girona. Amb els arguments clàssics de les grupistes –pressió i alt ritme–, el pla va funcionar en el primer quart. L'encert de Jòdar i la sortida d'Oma impulsaven les de Torralba. La rèplica la donava Dixon, tant en atac com en defensa, sobre Oma. Les pèrdues i alguns detalls van fer que el conjunt gironí arribés al descans amb desavantatge (30-32). Va ser en la represa quan el GEiEG va tornar a oferir la seva millor versió a camp obert i amb una bona lectura de la defensa del bloqueig directe. En el darrer quart, les grupistes van estar al davant en el marcador però en els darrers instants un triple de Boleda i un rebot ofensiu del Barça van decidir. Accions d'ofici que van donar el triomf al líder.