FEB

El cuer pren Barris Nord en l'últim quart (73-79)

LEB Or. L'Actel es refà d'un mal inici però amb 65-65 (35') queda clavat i acaba cedint

FORÇA LLEIDA 73 MARÍN 79

ACTEL FORÇA LLEIDA:Simeón (7), Nevels (14), Sevillano, Demetrio (6) i Mbaye (18) –cinc inicial–; Hermet, Feliu (14), Rubin de Celis (6), Sutina (3) i Martí (5). 25/48 de 2, 5/23 triples (2 Feliu i 1 Sutina, Martí i Simeón), 8/8 tirs lliures, 26 rebots (7 Demetrio), 17 assistències (5 Nevels) i 75 de valoració (24 Mbaye).MARÍN:Cain (22), Múgica (9), Miso (3), Derksen (18) i Romero (15) –cinc inicial–; Bauzà, Ferreiro, Rogers (6), Adón (6) i Homs. 19/40 de 2, 9/16 triples (3 Ferreiro, 2 Adón i Derksen i 1 Cain i Miso), 14/15 tirs lliures, 30 rebots (12 Cain), 7 assistències (3 Múgica) i 76 de valoració (32 Cain).PARCIALS:16-20, 26-19 (42-39); 16-17 (58-56) i 15-23 (73-79).COMENTARI:L'Actel Força Lleida (15-14) va perdre a Barris Nord contra el cuer, el Marín (7-22), víctima del desencert en el tir de tres punts i per una aturada ofensiva en els últims cinc minuts de partit. El primer quart, tot i acabar 16-20, va tenir molt a veure amb el desenvolupament del matx pel 0/4 triples locals i els 11 punts amb 3/3 de Romero. La confiança en el tir exterior de l'Actel va flaquejar, però encomanats a Feliu i Mbaye els de Comenge es van refer i van arribar manant a l'últim quart. Però perdre Demetrio per cinc faltes els va afectar i, amb 65-65 (35'), una única cistella en quatre minuts va significar la derrota (67-73 a 1:02).