Eurolliga

Un partit en el dia a dia

Eurolliga. El Barça Lassa rep el Maccabi en un enfrontament sense transcendència i enmig del procés de canvis en l'estructura de la secció

El Barça i el Maccabi, dos dels campions d'aquest segle, juguen avui (21 h, Esport3) el penúltim partit de la temporada, un partit sense cap importància des del punt de vista de la classificació.

En un recorregut paral·lel, tots dos equips han interpretat la temporada des de la convulsió, i mentre al club israelià això s'ha traduït en tres entrenadors –Erez Edelstein, Rami Hadar i l'actual, Ainars Bagatskis–, en el blaugrana ha precipitat el canvi de ritme en la secció amb l'entrada de Nacho Rodríguez i l'arraconament de Rodrigo de la Fuente. Ahir, en la prèvia de l'enfrontament, Georgios Bartzokas i Tyrese Rice van dir-hi la seva.

“La incorporació de Nacho Rodríguez reforçarà l'estructura del club, que ja era molt bona”, exposava l'entrenador grec. Pel que fa al base nord-americà, va assegurar: “És un moviment interessant [l'arribada de Rodríguez]. Ens donarà suport en el futur i ens permetrà tenir més comunicació entre el club i els jugadors.”

La 29a jornada

Anadolu - Olympiacòs

19 h

Brose - Darussafaka

20.45 h

Barça Lassa - Maccabi

21 h

Galatasaray - Baskonia

19 h (demà)

Zalgiris - EA7 Milà

19 h (demà)

E. Roja - Unics

19 h (demà)

PAO - CSKA

20.45 h (demà)

Madrid - Fenerbahçe

21 h (demà)

Volem jugar dur aquests dos partits que ens queden d'Eurolliga, guanyar i millorar les nostres actuacions
Georgios Bartzokas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)