Més bàsquet

La Penya guanya la final més disputada

Bàsquet. MIC. El Joventut (sub-16), el Sant Adrià (sub-16 i sub-14) i l'Scios Celtics (sub-16) s'enduen els títols en la primera edició del torneig

El Joventut passarà a la història com el primer campió de la categoria més alta del MIC, la sub-16, en la final més equilibrada de totes. Va imposar-se al Betis per 81-86 en un partit que va dominar sempre, però mai per més de 9 punts (43-52). A 1:20 del final Vlahovic (31 punts) va situar el Betis a dos (80-82), però Aleix Haro (22) va prendre el relleu de Joel Juárez (29) i va anotar els set últims punts de la Penya.

L'altra final amb suc va ser la sub-14 femenina, amb triomf del Sant Adrià contra el Barça CBS (57-51), tot i que les campiones sempre van manar per 10 punts o més, excepte al final.

En canvi, la sub-16 femenina no va tenir color. Prou va fer el Grifeu de colar-s'hi, però no va tenir res a fer contra el Sant Adrià, en una altra dimensió (35-121). Igualment, en la sub-14 masculina, els californians de l'Scios Celtics van arrasar el Cornellà (45-124) repartint-se equitativament els minuts. El torneig ha arrencat, però és una evidència que per a pròximes edicions caldrà millorar el nivell del torneig per propiciar fases finals amb més competitivitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)