FEB

Impotents i fora de partit

EBA. La mala sortida d'inici i en la represa treu del partit el Salt, inferior en el rebot (25 menys) i que va arribar a perdre de 25 en el tercer quart

el olivar 74 salt 64

EL OLIVAR:Fernández (3), Pursl (17), Alocén (5), Hidalgo (16) i Bernacer (13) –cinc inicial–; Lobaco, Albaladejo, Krejci (6), Lázaro, Fondevila, Urdiaín (8), Alcalà (6). 19/35 en tirs de dos, 10/30 en triples (2 Hidalgo, Urdiaín, Bernacer, 1 Fernández, Krejci, Pursl, Alocén) i 6/9 en tirs lliures. 46 rebots (12 Hidalgo), 14 assistències (5 Alocén) i 76 val. (24 Hidalgo).MULTIÓPTICAS SALT:Bartrolí (10), Nadal (17), Torrent (24), Agustí (3) i Montalat (2) –cinc inicial–; Geli, Mateu (3), Fexas (5), Bover. 12/33 en tirs de dos, 9/28 en triples (4 Nadal, 2 Torrent, 1 Bartrolí, Agustí i Mateu) i 13/17 en tirs lliures. 21 rebots (6 Montalat), 8 assistències (3 Torrent) i 55 valor. (31 Torrent).PARCIALS:26-9, 16-21 (42-30), 21-8 (63-38) i 11-26 (74-64).

Un Salt poc concentrat va encaixar una clara derrota contra El Olivar, que va protagonitzar una gran sortida de partit i després del descans. El 26-9 inicial, amb els saltencs tous al darrere, va obligar Verdés a provar una zona en el segon quart per aturar la ratxa local. Els robatoris i els triples de Torrent, Bartrolí i Nadal van fer reaccionar els visitants abans del descans (42-30), però en la represa va haver-hi un altre bany de realitat, amb els aragonesos inspirats i dominant el rebot. Amb 25 avall, el Salt ho va intentar apujant línies, però només va poder maquillar el resultat.