ACB

El MoraBanc, contundent contra el Fuenlabrada (96-78)

Lliga Endesa. Amb aquest triomf i la derrota del RETAbet a Badalona, l'equip podria classificar-se matemàticament pel «play-off» diumenge a Bilbao

El MoraBanc Andorra ha superat amb molta facilitat el Montakit Fuenlabrada aquest migdia a La Bombonera (96-78) i ha fet un gran pas en el seu propòsit de classificar-se pel play-off.

Pel seu triomf i per la derrota del RETAbet Bilbao a Badalona (82-55), dos fets que situen, vuitè i novè respectivament, els de Joan Peñarroya amb un 15-13 i els de Carles Duran amb un 13-15 amb només quatre partits de fase regular per jugar-se. El proper, diumenge vinent (12.30 h), podria ser decisiu perquè tots dos equips s'enfronten a la pista basca. Amb el 85-81 de la primera volta a Andorra present, una victòria tricolor ja podria ser matemàticament definitiva segons els resultats que pugui fer el Múrcia aquesta tarda i la setmana vinent.

El partit d'aquest migdia ha quedat resolt en els primers vint minuts (49-33), una meitat en el que el MoraBanc no ha tingut pietat de la nul·la actitud defensiva dels madrilenys. D'entrada amb la connexió Albicy-Shermadini (11-3) i, després que Hettsheimeir anotés tres triples (11-11), dient bé de totes les febleses defensives del pivot brasiler, que són moltes, tant a camp obert com en estàtic –a Shermadini li ha agafat el relleu Stevic (24-16).

En el segon quart, després d'un acostament inicial visitant (29-25, 13'), l'equip andorrà ha acabat d'atropellar el rival, amb contracops després de pilota perduda i trobant situacions molt còmodes a mitja pista des del moviment sense pilota. D'aquí el 20-8 final que ha situat el 49-33 del descans, definitiu contra un equip sense mentalitat defensiva més enllà del blaugrana Ludde Hakanson. Després de la represa, tot i sortir amb escassa tensió (51-43), el triomf mai ha estat en qüestió (74-50, 29').

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)