ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Un Barça desconegut aixafa l'Unicaja

Lliga Endesa. Rice (17 punts) i Tomic (20) deixen el triomf gairebé enllestit al descans

Un nou Barça. Això ha semblat avui l'equip de Bartzokas. Desgraciadament, un Barcelona desconegut fins ara. El bon rendiment ofert al Palau davant l'Unicaja (89-70) ha estat justament tot el contrari del que s'ha vist aquesta nefasta temporada. Val a dir que els malaguenys ho han posat fàcil, esborrant-se gairebé del partit des del salt inicial.

I és que el conjunt blaugrana no ha hagut d'anar al tir lliure en tota la primera part per anotar ni més ni menys que 49 punts al descans davant un rival que només ha fet quatre faltes. Massa tous.

Rice, Tomic i companyia ho han aprofitat per fer caixa i trencar l'encontre ja al final del primer quart i a l'inici del segon amb un 11-0 (30-20). Abans, festival triplista entre els dos equips especialistes de la lliga: set triples (3 de Rice) en els primers quatre minuts de partit gairebé consecutius. Les només dues pèrdues a la mitja part (49-35) dels locals també ha estat una dada clau per explicar l'exhibició de potser el millor Barça de la temporada.

Ja a la segona meitat, dos parcials de 8-0 han acabat d'enfonsar a un equip andalús força entregat i apàtic, donant al Barça Lassa la màxima diferència del partit als nou minuts del tercer període (67-46, més 21). Al darrer quart, els triples de Koponen, el domini de Tomic (32 de valoració) i poc més. Tant de bo hagi continuïtat.