ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

El Manresa cau a Màlaga (91-75)

Lliga Endesa. L'equip competeix bé els primers 25 minuts (50-50) però la inspiració de Fogg trenca el partit i, ja és matemàtic, l'ICL no podrà evitar acabar la temporada en plaça de descens

La tretzena derrota consecutiva lluny del Nou Congost, la d'aquest vespre a Màlaga (91-75), ha estat la que ha certificat el fet que l'ICL Manresa acabarà la temporada en places de descens.

El conjunt bagenc, que amb el resultat se situa amb un balanç de 4-24, ja no pot atrapar el Tecnyconta Saragossa, primer equip que avui estaria salvat amb un 9-19 i amb el que encara ha de jugar, perquè només li resten per disputar quatre partits: el Madrid, la Penya, l'esmentat Saragossa i l'Iberostar.

L'enfrontament al Martín Carpena, corresponent a la 27a jornada i que en el seu moment no es va poder jugar perquè els de Joan Plaza diputaven la final de l'Eurocopa, ha arribat al descans amb 42-34, un resultat producte del rebot ofensiu local (10) i del desencert de l'equip manresà en els primers sis minuts del segon quart –del 20-25 que hi havia al final del primer amb un inspiradíssim Pere Tomàs, al 32-27 (16'). Després de la represa, de nou amb l'aler balear molt encertat i amb un gran treball en les ajudes defensives, l'equip ha igualat a 50 (25'), però Fogg, amb quatre triples, l'últim per situar el 67-55 en el darrer segon del tercer quart, ha esquerdat l'equilibri. Una diferència excessiva per la feina feta i una penalització definitiva des d'un punt de vista mental.

L'ICL, que descansa en la jornada d'aquest cap de setmana, tornarà a jugar dijous vinent, al Nou Congost (20.30 h), contra el Madrid.