FEB

“Ha mancat maduresa”

Èric Surís Entrenador de l'Spar Citylift

La decepció als vestidors era doble, per la derrota i la manera de produir-se, sucumbint a la grapa del rival. “Quan jugues aquí, ja saps que has d'estar-hi els 40 minuts. Si durant 5 minuts perds la concentració i et desconnectes, sembla que hagis estat una hora gratant-te la panxa. I tot canvia, com ens ha tornat a passar en el tercer quart. Després, ja no hi ha manera de tornar-te a enganxar i encara menys si hi afegim les 25 pilotes perdudes”, va explicar Èric Surís, que hi va afegir: “Ens ha faltat maduresa per estar els 40 minuts en el partit, sense que ningú ens hi tregui. Ha de ser la nostra obsessió ara”.

El tècnic de l'Spar Citylift Girona va valorar la primera meitat del seu equip: “Fins a la mitja part, hem aconseguit el que volíem. Les hem incomodat i no els hem permès fer el seu joc, però tota la feina se n'ha anat en orris pels errors absurds en el tercer quart.” Més enllà d'això, l'equip no va estar al nivell ni en el rebot, ni de cara a cistella: “Dono molt de mèrit al rival, la millor defensa de la competició. Però hem tirat molt la manta per centrar-nos en la defensa i ens ha faltat el punt de frescor per anotar els tirs alliberats que hem tingut. I, quan mous bé la pilota, és clau castigar.”

L'arbitratge

A Surís, li van assenyalar una tècnica per queixar-se en el tercer quart. “No entenc que deixin de xiular. Els xiulen cinc faltes de cop en el tercer quart i,després, deixen de fer-ho. No se les penalitza. I al final, acabem 17 a 17 quan ens hem passat més de mig partit en zona i l'Avenida, 40 minuts pressionant”, va incidir el preparador. I va pensar en dissabte: “Hem de corregir errors i ser més forts psicològicament”. Sobre si el 4-0 del curs en el balanç contra les castellanes pot pesar ara, va ser rotund: “No hem de pensar en això, sinó que anem 1-0 i volem forçar el tercer partit.”

L'ARBITRATGE

“Els xiulen cinc faltes de seguida en el tercer quart i, de cop, deixen de fer-ne

L'ATAC

“Hem tirat molt la manta per centrar-nos en defensa i ens ha faltat frescor”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)