FCBQ

El Bisbal B deixa escapar el partit en l'últim quart

c. catòlic 63 BISBAL b 56

CENTRE CATÒLIC L'HOSPITALET:Homs (7), Crosas, Ribó (9), Hoya (10), De la Vega (8) –cinc inicial–, Valls (14), Mesa (5), Pons, Lencina (2) i Santiago. 4 triples: 2 Valls, 1 Mesa i Ribó. 15/28 tirs lliures. 26 faltes. Eliminat: Mesa.SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET B:Estruch (4), Soler, Curto (8), Sansabrià (7), Yepes (6) –cinc inicial–; Ribés, Ramírez (27) i Oliva (2). 8 triples: 3 Ramírez, 2 Sansabrià, 2 Yepes i 1 Curto. 18/23 tirs lliures. 23 faltes. Eliminat: EstruchPARCIALS:17-8, 12-18, 9-12 i 25-18.COMENTARI:El Bisbal B comença amb mal peu la promoció. Un parcial de 13-4 els primers minuts de joc va avançar els locals, però en el tercer quart el Bisbal va igualar el marcador. Al final, un parcial de 6-0 va decidir el partit.