FCBQ

El GEiEG tanca la temporada amb triomf i la tercera posició

geieg 47 IPSI 40

GEIEG:Bataller (9), Maria Ripoll (16), Bartolí (1), Oliveras (4) i Mayoral (4) –cinc inicial–; Ruiz, Maria Ripoll (5), Juanola (7), Sargatal (1). 4 triples: 3 Bataller, 1 Juanola. 9/12 en tirs lliures. 15 faltes personals. Cap eliminada.IPSI:M. Bellver (6), Brunet, Garreta (7), Bonilla (6) i Maña –cinc inicial–; Mollfulleda, A. Bellver (8), Jori, Cosí (5) i Blum (5). 4 triples: 1 Cosí, 1 Bonilla, 1 Garreta, 1 M. Bellver. 10/22 en tirs lliures. 22 faltes personals. Cap eliminada.PARCIALS:13-6, 11-11, 12-14 i 11-9.COMENTARI:Triomf del GEiEG contra l'IPSI a casa per tancar la temporada, i amb una notable tercera posició a la classificació. Les de Màrius Mora van sortir a buscar la victòria, amb l'objectiu d'aconseguir aquesta plaça, contra un rival que s'hi jugava evitar la promoció de descens. En un matx amb força mals percentatges dels dos equips, el marcador reflectia un 24-17 al descans favorable a les locals. Amb la zona 2-3, l'IPSI es va enganxar al partit en el tercer quart, i en el darrer, amb 36-31, un parcial de 9-0 va decidir.