FEB

Niça, el destí de Mima Coulibaly

Bàsquet. Lliga femenina. El seu nou equip no té plaça per a competició europea i això afavorirà els seus castigats genolls

Mima Coulibaly, pivot de referència de l’Spar Citylift Girona les dues últimes temporades, jugarà a França el curs vinent. Concretament en el Niça, equip occità que no s’ha aconseguit classificar per al play-off de la LFB i, per tant, tampoc ha revalidat la plaça en l’Eurocopa (va arribar a la primera eliminatòria i va caure contra l’AGÜ Spor, com l’Uni).

La pivot maliana (1,91, 1989) té passaport francès, de manera que no ocuparà plaça de forana al Niça. Ja havia fet saber a l’Uni que no tindria en compte l’oferta de renovació perquè el seu desig era jugar a França (ho va fer del 2006 al 2014) abans de posar fi a la seva carrera, un moment que s’intueix relativament proper.

Perdre Coulibaly és un trasbals per a l’Uni, perquè representa una peça més per substituir i per l’energia i el caràcter que injecta a l’equip. El club gironí tenia preparada una oferta per renovar-la tot i els dubtes que generaven els seus genolls, sobretot havent de disputar dues competicions. De fet, cada temporada s’havia de sotmetre un parell de vegades a infiltracions per combatre les molèsties que tenia i poder oferir el seu repertori de salts i rebots contundents. L’Uni ja té un acord amb la brasilera Nádia Colhado, tot i que encara no s’ha fet oficial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)