ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Aquest any, tampoc

Lliga Endesa. Vives es queda a València després que el Barça Lassa decidís no pagar la clàusula, que fins a mitjanit era de 300.000 euros

El que fa tot just una setmana semblava un fitxatge cantat s’ha anat refredant fins a volatilitzar-se del tot. Quan el València va executar dilluns l’opció de renovació per un any de Guillem Vives era conscient de la possibilitat de perdre’l, ja que, durant cinc dies, la clàusula es rebaixava a 300.000 euros. El termini s’ha exhaurit a la mitjanit –la llibertat del base torna a estar fixada en 1,5 milions d’euros– sense que el Barça Lassa hagi pagat. Això vol dir que l’operació finalment no es farà, i que el club blaugrana l’ha desestimada. I també significa que Vives continuarà al València.

Aquest és el segon estiu seguit en què no es concreta la incorporació del base al Barça Lassa. Fa un any ho van impedir les desavinences amb el club taronja pel pagament de la seva clàusula de rescissió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)