Europeu

Un europeu de ‘la Bomba’

Europeu. Sergio Scariolo dona a conèixer la llista de la selecció espanyola, on hi ha Navarro, que superarà Epi amb més partits internacionals (239)

Sergio Scariolo va fer pública ahir la llista dels escollits que aniran a l’europeu que es disputarà a partir del 31 d’agost en quatre països (Finlàndia, Israel, Romania i Turquia). Va donar onze noms i no hi va haver cap sorpresa. El dotzè jugador que completarà l’expedició espanyola a l’europeu sortirà de la selecció B. Entre les estrelles no hi haurà Felipe Reyes ni Rudy Fernández, que hi han renunciat pels problemes físics, ni Víctor Claver ni Pau Ribas (lesionats). Qui sí que hi serà, com ja se sabia, és Juan Carlos Navarro. La Bomba superarà així el nombre de partits internacionals que té ara mateix Epi (239). El capità del Barça en suma 237 i serà el segon català a liderar el rànquing d’internacionalitats, juntament amb Laia Palau, que ho va aconseguir fa una setmana en la selecció espanyola femenina. Un Navarro que ahir va rebre una clatellada de l’extècnic del Barça Georgios Bartzokas, que va fer unes declaracions en què criticava el jugador blaugrana: “Els equips que tenen jugadors que ho han de deixar i no ho entenen tenen un problema.”

La selecció de Sergio Scariolo, que ha format un equip tècnic de total confiança seva amb tècnics que havien estat o estan a l’Unicaja, es concentraran del 28 de juliol al 6 d’agost a Madrid. D’altra banda, també es va fer pública la llista de la selecció espanyola B, que es concentrarà a Benahavís (Màlaga) del 16 al 23 de juliol, que ha de ser la base de la selecció que haurà de jugar aquesta temporada els partits internacionals en les finestres FIBA. L’absència dels jugadors NBA obligarà a disposar de jugadors no habituals en la selecció espanyola A. D’Espanya B hi haurà un grup de cinc o sis jugadors que s’afegiran al grup d’onze jugadors que prepararan l’europeu.

Molts catalans a l’equip tècnic

Jaume Ponsarnau ha hagut de renunciar a la selecció perquè ha d’arribar d’hora a València, però la setmana de concentració de la selecció espanyola B hi serà. En el cos tècnic de la selecció absoluta hi haurà el badaloní Jordi Fernández, que ja havia estat a la selecció espanyola i que ara hi torna. Fernández fa de tècnic ajudant als Nuggets. També hi haurà el tècnic ajudant del MoraBanc Paco Vázquez, que estarà en les dues concentracions però no viatjarà a l’europeu. Dins l’equip de Scariolo hi haurà el preparador físic català Toni Caparròs, ara als Grizzlies, i el fisioterapeuta del Barça David Urbano.A la selecció B hi haurà el metge del Barça Jordi Puigdellívol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)