ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Pujarà l’oferta per Sàbat

Lliga Endesa. El Divina Joventut, després de perdre l’opció de Clevin Hannah, intentarà fer un esforç econòmic perquè el base es quedi

El Divina Joventut està tenint problemes per poder tancar els seus bases. Un dels jugadors que tenien en cartera i amb qui estaven en negociacions era Clevin Hannah, ex Penya, però al club verd-i-negre se li va escapar l’opció perquè l’oferta de l’UCAM Múrcia és de gairebé el doble i era impossible poder-s’hi acostar. Una vegada perdut el nord-americà, que hauria complert perfectament amb el perfil de jugador que es busca que pugui jugar d’u i de dos, ara els esforços se centren a poder renovar Albert Sàbat. El de Llagostera té una oferta per dues temporades de l’Obradoiro, i tot i que la Penya no li pot igualar l’oferta que li ha fet l’equip de Santiago de Compostel·la, sí que vol augmentar l’oferta que li va fer inicialment per intentar poder retenir-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)