ACB

Aleix Duran, escollit com a tècnic de l’ICL Manresa

Lliga Endesa. El terrassenc, que fa més de dotze anys que és al club, coneix bé l’entitat, el planter, la ciutat i té capacitat per conduir la nau

Encara sense el futur definit del club –si jugarà a l’ACB o a LEB Or– Román Montañez va fer ahir el primer gran moviment des que ocupa el càrrec de director esportiu: ha escollit Aleix Duran (Terrassa, 4-8-1977) com a nou responsable de l’equip. Duran agafa el relleu d’Ibon Navarro, de qui ha estat ajudant els dos últims cursos. Anteriorment ja havia estat treballant amb el bàsquet base del Manresa, amb el vinculat Sant Nicolau de Sabadell i com a ajudant del primer equip al costat d’Óscar Quintana, Jaume Ponsarnau i ara d’Ibon Navarro. El 2013 va acceptar l’oferta per dirigir a LEB Or i a LEB Plata el filial del Barça, on va estar dos anys abans de tornar.

Duran té el perfil adequat per portar endavant la nau manresana perquè coneix l’entitat a la qual va arribar el 2003, té el coneixement dels joves del planter, comparteix la filosofia que vol Montañez de tenir gent de la casa i ha treballat amb ells.

El tècnic de Terrassa, entrenador assistent en la selecció espanyola sub-20 al costat d’Ibon Navarro –ara tècnic de l’UCAM Múrcia després de la seva etapa a Manresa– marxa avui cap a Grècia amb la selecció per disputar-hi l’europeu del 15 al 23 d’aquest mes a Creta. Abans, però, disputaran un amistós també a terres gregues.

Salvó està lligat al Manresa només si és ACB

Un dels jugadors que està pendent del futur de l’equip del Bages és Miquel Salvó (1994, 2,05 m), MVP de la copa Princesa de LEB Or i un dels jugadors revelació de la competició a Oviedo, on ha fet unes mitjanes de 8,5 punts, 4,6 rebots i 10,4 de valoració en els 21 minuts de mitjana que ha jugat a l’equip asturià. Salvó està cedit pel Manresa i en el cas que l’equip competeixi a l’ACB l’equip manresà té els seus drets. En el cas, però, que l’ICL acabi jugant a LEB llavors en quedaria deslligat i podria jugar en qualsevol altre equip de l’ACB, d’on ha rebut propostes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)