FEB

bàsquet

LEB plata

El Martorell-l’Hospitalet, en la quarta jornada

La LEB Plata tindrà el proper curs dos representants catalans, després que el Martorell pogués certificar l’ascens –va ser el millor del grup C el passat exercici– i l’Hospitalet recuperés la categoria als despatxos. Tots dos no tardaran a veure’s les cares. Serà en la quarta jornada a la pista del Martorell, el 21 d’octubre. La tornada, a l’Hospitalet, es jugarà el 3 de febrer, en la 19a jornada. Tant l’un com l’altre tindran un debut exigent, el 30 de setembre. El Martorell, a la pista del Granada i l’Hospitalet, rebent l’Àvila.

La fase regular es prolongarà fins al 21 d’abril. D’altra banda, el play-off, amb tres sèries al millor de cinc partits per decidir l’altre bitllet d’ascens a LEB Or –el primer és el campió–, es disputarà del 29 d’abril al 5 de juny. La copa, a la qual accediran els dos primers al final de la primera volta, està fixada per al dia 27 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)