FEB

Punts i versatilitat

LEB Or. L’ICL Manresa anuncia el fitxatge de l’aler Noah Allen, que ve de la Universitat de Hawaii. Ha firmat per un any i un altre d’opcional

Nou reforç per a l’ICL Manresa en el seu retorn a LEB Or. El club va fer públic el fitxatge de Noah Allen. Es tracta d’un aler nord-americà (2,01 m, 1995) que sobresurt per la seva versatilitat i capacitat anotadora. Viurà al Bages la seva primera experiència professional després de brillar el curs passat amb la Universitat de Hawaii (NCAA). El contracte és per a una temporada i una segona d’opcional.

El californià, que va iniciar el periple universitari a UCLA (2013-16), va rendir a un nivell altíssim durant l’últim any, en què va acreditar 15,9 punts (32% en triples), 5,7 rebots i 1,9 assistències en gairebé 30 minuts de mitjana. També va participar en la passada lliga d’estiu de Las Vegas amb els Warriors. Hi va fer 5,2 punts, 3,6 rebots i 1,2 assistències en 14,2 minuts (5 partits). “És un tres molt físic i amb talent. És capaç de posar la pilota a terra i finalitza molt bé. A més, és un jugador llest per jugar sense pilota”, va explicar el director esportiu, Román Montañez.

Els extracomunitaris

Allen és la tercera incorporació de l’ICL aquest estiu, després de Jordi Trias i la del base Jokubas Gintvainis. A ells se’ls afegeix la continuïtat de Lluís Costa i els joves Guillem Jou, Jordan Sakho i Bebo Khalaf. Aquest últim (egipci) ocupa plaça d’extracomunitari i amb l’arribada d’Allen a dia d’avui, el club del Bages ja les tindria cobertes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)