FEB

Agada apuntala el perímetre del Prat

LEB Or. L’exterior, molt físic, ha estat el millor defensor en la lliga universitària del Canadà

El Prat va anunciar l’arribada per a la temporada que ve de Caleb Agada. L’exterior (1,93 m, 1994) no ocupa plaça d’extracomunitari –té els passaports canadenc i nigerià– i sobresurt pel físic i l’abnegació defensiva. De fet, en els darrers dos anys, ha estat designat millor defensor en la lliga universitària al Canadà, sent el tercer millor lladre (2,7 recuperacions de mitjana). En el seu darrer curs a la universitat d’Ottawa, al Canadà, va firmar 15,8 punts, 6,2 rebots i 3,1 assistències en 26 minuts. “Arriba avalat per un exjugador meu, Berhanemeskel [a l’Araberri], amb qui Agada hi va compartir vestidor algunes temporades a Ottawa”, va destacar Arturo Álvarez. El tècnic creu que el seu perfil més defensiu es complementa a la perfecció amb la resta de línia exterior.

Amb aquest reforç, ja hi ha el perímetre força definit, juntament amb Marc Blanch, Marc Sesé i Alex Campbell. Per dins, l’únic jugador confirmat ara mateix és Gerbert Martí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)