ACB

bàsquet

joventut

Kulvietis, el tàndem interior amb Jordan

Lliga Endesa. El pivot lituà seria el recanvi de Luka Bogdanovic, tot i que són dos perfils de joc diferents

El Divina Joventut té un acord amb el lituà Saulius Kulvietis (2,06 m, 1991). El jugador, nascut a Kaunas, va jugar la temporada passada en el modest Vytautas Prienu de la lliga lituana, on va fer 11,8 punts, va atrapar 4,4 rebots i va donar 2,8 assistències, i en la lliga bàltica va fer 14 punts, va atrapar 4,7 rebots i va repartir 2,3 assistències.

Tot i que no és un especialista en el tir exterior com Luka Bogdanovic, té bon percentatge des de la línia de 6,75 metres –46% d’encert en l’Europa Cup, la segona competició de la FIBA després de la Champions League–. Saulius Kulvietis va debutar en la lliga lituana la temporada 2009/2010 amb el Perlas Vilnius i després va jugar al Pieno i al Sakalai. El 2013 va jugar a l’equip amb més nom dels equips en què ha participat en el seu país, el Juventus Utena, on va estar tres temporades. Amb l’arribada de Kulvietis, el tècnic Diego Ocampo s’asseguraria el quatre que ha de compartir minuts de joc amb Tomasz Gielo i que ha de ser el braç dret de Jerome Jordan en el joc interior. Tot i que a hores d’ara hi ha ja dotze fitxes a l’equip –sense comptar Terrence Bieshaar, amb qui estan buscant la millor opció perquè continuï creixent segurament en la LEB–, la plantilla no està tancada perquè el club busca un altre pivot que pugui ajudar dins i que sigui el suplent juntament amb Simon Birgander.

A primera estatal

L’equip de bàsquet en cadira de rodes del Divina Joventut també ha fet un pas endavant. La Penya jugarà a primera estatal, en què ocuparà la plaça que el Barça ha deixat lliure després de renunciar-hi. D’aquesta manera hi haurà dos representants catalans, juntament amb el Global Basket de Sabadell. També hi seran el Ferrol, el Burgos, Sant Sebastià, Vitòria, Alcorcón i Tenerife. Els verd-i-negres tenen l’objectiu de tornar a divisió d’honor els pròxims anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)