ACB

Jaime Fernández ja és del MoraBanc

Lliga Endesa. L’acord amb l’Estudiantes desbloqueja el fitxatge del base, que serà andorrà tres temporades

Jaime Fernández és des d’ahir nou jugador del MoraBanc Andorra. Set setmanes després que el club tricolor presentés l’oferta per tres temporades a la seu de l’ACB, el base va poder ser confirmat de manera oficial com a nou jugador del conjunt andorrà després que l’entitat del Pirineus, l’Estudiantes i el mateix Fernández arribessin a un acord.

Sorgit del Canoe i jugador del club del Ramiro de Maeztu des que era cadet, una vegada el MoraBanc va dipositar en l’ACB l’acord per tres anys amb el base, l’Estudiantes, tot i no comptar-hi, va igualar l’oferta passant per alt una clàusula amb la connivència de la patronal dels clubs. A partir d’aquí, el jugador i el club madrileny van iniciar una disputa perquè el seu representant entenia que com que l’acord no estava igualat en la seva totalitat Fernández era lliure, però finalment hi ha hagut d’haver-hi una entesa econòmica per alliberar-lo de l’Estudiantes. “Tant nosaltres, com el jugador, com l’Estudiantes hem hagut de posar de la nostra part perquè l’operació es pogués portar a bon port”, explicava el mànager general de l’entitat andorrana, Francesc Solana.

Fernández, que a pesar de la seva edat ja ha jugat 202 partits en la Lliga Endesa, serà l’encarregat de dirigir l’equip fent parella en la direcció amb Andrew Albicy. Amb la seva arribada, la plantilla de Joan Peñarroya, que ahir va fer el primer entrenament de grup, ja està completa.

El seu fitxatge és un pas més en el creixement del club perquè tot i la seva experiència és un jugador de futur
Francesc Solana
MÀNAGER GENERAL
Jaime Fernández
Base 1,86 m
Madrid Espanya
4-06-1993 24 anys
Trajectòria
Real Canoe
2008-10 Estudiantes (Cat. inferiors)
2010/11 Estudiantes (EBA)
2011-17 Estudiantes (ACB)
2017-? MoraBanc Andorra
Estadístiques 16/17
Punts 7,9
Tirs de 2 p. 44% (60/136)
Triples 29% (23/80)
Tirs lliures 85% (56/66)
Rebots 1,8
Assistències 1,6
Recuperacions 0,9
Pilotes perdudes 1
Valoració 7,8
Minuts 17,3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)