Mundial

Nigèria i el Senegal completen el cartell

Copa del món femenina. Els setze classificats disputaran la prova a Tenerife el 2018

Ja es coneixen els 16 participants del mundial femení, que tindrà lloc del 22 al 30 de setembre del 2018 a Tenerife. El cartell definitiu s’ha completat durant aquest cap de setmana, un cop s’ha disputat la fase final del campionat d’Àfrica. Els dos finalistes, Nigèria i el Senegal, s’han emportat els dos darrers bitllets. El títol va ser per a les primeres, que es van imposar sense contemplacions en la final (48-65).

Els que més aviat van assegurar-se la presència havien estat Espanya, com a amfitriona, i els Estats Units, amb la condició de campió olímpic fa un any a Rio. Els altres equips han obtingut la plaça en el transcurs de l’estiu. Es tracta de cinc seleccions arribades de l’europeu –França, Bèlgica, Grècia, Turquia i Letònia, que hi va accedir tot i el seu sisè lloc pel títol alçat de la selecció espanyola–, quatre del campionat asiàtic (Japó, Austràlia, Xina i Corea del Sud) i tres del campionat panamericà (Canadà, Argentina i Puerto Rico).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)